logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

L’AMTU també ha presentat els nous projectes que té previst endegar aquest any, com la central de compres o realitzar les primeres proves de transport flexible

Dimarts, 27 de juliol de 2021

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) ha mantingut una reunió amb l’Ajuntament de Vallirana durant la qual ha presentat els nous projectes que té previst iniciar durant aquest any. A més, durant la reunió també s'ha tractat sobre la possibilitat d’introduir millores en el servei de transport públic del municipi.reunió AMTU 072021 web còpia

Per part de l’AMTU han assistit a la reunió Joan Serra, director general, Joan Prat, gerent, i Carles Labraña, responsable d’Estudis i Projectes. L’Ajuntament de Vallirana ha estat representat per la seva alcaldessa, Eva Martínez, i el regidor de Barris, Planejament, Seguretat i Mobilitat, Jordi Urrea.

L’AMTU ha explicat la intenció que té de constituir un Consorci Local per la Mobilitat, així com la voluntat de crear una central de compres per als associats, que permeti als ajuntaments estalviar costos en la contractació de productes relacionats amb la mobilitat.

També ha exposat el projecte de transport flexible, que duu a terme conjuntament amb la Generalitat, i que permetrà disposar d’una plataforma que facilitarà la mobilitat de la ciutadania. En els propers mesos l’AMTU ja durà a terme les primeres proves pilot de transport flexible a través de la plataforma Flexitransport, que revolucionarà la manera de moure’s per les ciutats.

D’altra banda, l’AMTU i l’Ajuntament de Vallirana també han parlat de la col·laborar en projectes per electrificar les flotes de vehicles de transport públic i arribar a obtenir finançament europeu.