logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Inclouen 3 categories: Premi a la Innovació en Mobilitat, Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible i Premi d’Honor. La data límit de presentació és el 15 d'octubre 

Dimarts, 1 de juny de 2021

La revista MobiliCat ha convocat la 4a edició dels Premis MobiliCat, destinats a reconèixer la tasca que ajuntaments, organitzacions, institucions, emprenedors, entitats o empreses relacionades amb el transport públic, la mobilitat i les seves infraestructures, realitzen a Catalunya. Els Premis contemplen 3 categories: Premi a la Innovació en Mobilitat, Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible i Premi d’Honor. 2.06 Premis MobiliCat 2021

Per a les categories de Premi a la Innovació en Mobilitat i Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible la data límit de presentació de candidatures és el 15 d’octubre de 2021. Per participar, cal enviar la documentació establerta en les bases dels Premis a través del Formulari de participació. Per a la categoria de Premi d'Honor, són els membres del jurat el que proposen el candidat o la candidata.  

El Premi a la Innovació en Mobilitat s’atorgarà al projecte, start up, o aplicació creada per una persona, entitat o empresa catalanes, que hagi destacat per presentar una solució innovadora en l’àmbit de la mobilitat.

El Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible s’atorgarà a qualsevol ens local o entitat dedicada als ens locals que hagi implementat a Catalunya la millor iniciativa en l’àmbit de la mobilitat sostenible, ja sigui promovent-ne el seu ús o desenvolupant plans de millora en aquest àmbit.

El Premi d’Honor va destinat a reconèixer una trajectòria personal, empresarial, social o institucional que s’hagi distingit per la seva dedicació i esforç continuat en l’àmbit del transport públic. En aquesta categoria és el propi jurat dels Premis MobiliCat qui decideix qui merita el premi, en base a la trajectòria professional i la contribució al sector del transport públic.

L’atorgament dels premis tindrà lloc cap a final d’any, en una data a concretar i que es donarà a conèixer a través de les xarxes socials i els mitjans de comunicació.