logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

La nit de Cap d’Any, els serveis finalitzaran a la 1h; i la nit de Reis, a les 23h. La resta de dies, el transport públic farà el seu horari habitual

21 de desembre de 2020

Coincidint amb les restriccions i les modificacions anunciades pel Procicat, la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona adapta en alguns casos el seu servei respecte l’oferta actual per facilitar el retorn a casa de les persones usuàries.

Nit de Nadal

La nit de 24 al 25 de desembre, el servei finalitzarà a les 23h en tots els operadors ferroviaris: metro TMB, FGC, Rodalies Renfe i Tram. Aquest és l’horari habitual de cada any, a excepció de Tram, i per tant, no es veu afectat per la situació actual. Pel que fa a les línies de bus TMB, acabaran a les 22h, també com cada any.

Nit de Cap d’Any

La nit del 31 de desembre a l’1 de gener, el servei finalitzarà, coincidint amb l’inici del confinament nocturn, a la 1h. Pel que fa a Rodalies de Catalunya, l’horari serà l’habitual en dia feiner i no es veurà afectat per aquestes modificacions horàries.

Nit de Reis

La nit del 5 al 6 de gener és l’altra nit que ha vist modificat el seu horari de confinament segons les últimes modificacions anunciades pel Procicat. Aquella nit el confinament no començarà fins les 23h, per tal de permetre el retorn a les cases, i el transport públic mantindrà el seu servei fins les 00h. 

Durant la resta de festes nadalenques, el confinament nocturn no es veu alterat i s’inicia a les 22h i fins les 6h, i per tant, el transport públic no modifica el seu horari, que seguirà sent de 5h a 00h. Per altra banda, el servei de bus nocturn de l’AMB, el Nitbus, i els autobusos nocturns interurbans de la Generalitat, seguiran funcionant tota la nit durant totes les festes amb els horaris consultables al seu web.