logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

2 de juliol de 2020  

Rubi 2 Certificat AENOR

Els serveis de transport urbà de Rubí i Mataró han rebut el certificat de qualitat AENOR, pels protocols aplicats per evitar contagis durant la crisi sanitària causada  per la Covid-19. Cal recordar que Terrassa va ser el primer de Catalunya en rebre el certificat que avala l’eficiència i qualitat del seu servei de transport urbà.

El servei de transport urbà dels tres municipis és gestionat per l’empresa mixta Transports Municipals d’Egara (Tmesa) i, tots ells són municipis constituents de l’AMTU.

Amb aquest certificat es garanteix que els protocols del servei de transport públic de Mataró Bus i Rubibus incorporen totes les obligacions i pràctiques recomanades per les administracions sanitàries en matèria de prevenció per a la gestió dels riscos derivats del coronavirus. I, que en tot moment s’ha ofert seguretat i tranquil·litat a tots als usuaris i treballadors.

Els municipis han dut a terme al llarg d’aquests dies de pandèmia una sèrie de mesures per tal de realitzar una desinfecció profunda dels seus vehicles. Aquestes mesures s’han incrementant a mesura que s’ha anat recuperant el nombre d’usuaris a causa del desconfinament.