logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

El cartell guanyador és obra d'Ona Antonell, de l'Escola Divina Providència de Mataró, que s'ha emportat com a premi una bicicleta elèctrica.

21 de juny de 2019

El director general de l'AMTU, Joan Prat, ha fet el lliurament dels tres premis del concurs de dibuix "Viatja gratis amb la T-16".  Acompanyat del tutor de 6è de Primària de l'Escola Divina Providència de Mataró, aquest passat diumenge va lliurar a la guanyadora del concurs, Ona Antonell, la bici elèctrica i el val corresponent per tal que ella i la seva classe puguin realitzar gratuïtament una de les activitats del Tren de l'Ensenyament, que organitza Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). L’objectiu d’aquest programa és acostar els més joves al món del ferrocarril, en tots els seus vessants, per sensibilitzar i formar-los en el coneixement, el funcionament i la gestió del transport sostenible, de la mobilitat i del respecte per l’entorn en el qual vivim. T 16 01 ok

Així mateix, fa un parell de setmanes també es va fer el lliurament del segon premi. Joan Prat i la tutora de 6è de Primària de l'Escola Sant Miquel del Cros d'Argentona, van lliurar a Lucía Tornay el val per a un cap de setmana amb la família a Port Ainé. Així mateix, fa uns dies també s'ha fet el lliurament del tercer premi corresponent a Sofía Olmedo, de l'Escola Misericòrdia de Canet de Mar, a qui el director general de l'AMTU va lliurar el val per a una excursió d'un dia amb la família al Tren dels Llacs. L’objectiu d’aquest programa és acostar els més joves al món del ferrocarril, en tots els seus vessants, per sensibilitzar i formar-los en el coneixement, el funcionament i la gestió del transport sostenible, de la mobilitat i del respecte per l’entorn en el qual vivim.  

Els assistents a La Jornada Catalana de la Mobilitat, celebrada a Caldes de Montbui, van votar el passat 10 d'abril, la classificació dels tres dibuixos que havien arribat quedat finalistes. El dibuix realitzat per Ona Martorell va ésser el més votat.

El dibuix guanyador s'imprimirà en format pòster i es distribuirà a les més de 800 escoles de primària de l’àmbit de l’ATM de Barcelona. L’objectiu d’aquest cartell és promocionar el títol de transport T-16 entre els menors i les seves famílies.

La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes d'entre 4 i 16 anys, que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena. És vàlid fins el 31 de desembre de l'any en què es compleixen els 16 anys, i només té un cost inicial d'emissió de 35 €. La renovació de la targeta es realitza sense cost i de manera automàtica fins a la seva validesa.