logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Granollers, 11 de juny de 2019 

L'AMTU ha celebrat avui, a la seva seu de Granollers, una sessió ordinària del Comitè Executiu, la darrera del mandat 2015-2019. En el transcurs de la sessió, el president de l'AMTU, Jordi Xena, ha fet una valoració molt positiva d'aquests quatre anys, i ha agraït als membres del Comitè Executiu la feina compartida. Xena ha volgut destacar els projectes que s'han dut a terme en aquesta etapa, entre els quals hi ha: la Gira ÈRICA, la posada en funcionament del transport flexible, haver aconseguit l'exempció d'IVA en les concessions de transport públic i l'impuls en el suport tècnic i jurídic que l'AMTU dona als ens locals, entre d'altres temes.

Així mateix, el Comitè Executiu de l'AMTU també ha ratificat el 5è conveni de col·laboració amb l'ATM de Barcelona, per a aquest any 2019, i ha aprovat realitzar un primer pagament als associats, del 50% dels ajuts d'aquest exercici. Les ajudes a les millores de les nostres xarxes de transport públic també han experimentat un gran increment en aquest mandat. Fins el 2017 eren 5,6 milions d'euros anualment i des del 2018 en són més de 7 milions anuals.

Finalment, també s'ha aprovat un conveni amb la Fundació CETMO per col·laborar en la creació d'un observatori de la digitalització del transport en l'àmbit de la mediterrània occidental.

Renovació de càrrecs

Després de la recent constitució dels nous ajuntaments, l'AMTU està en procés de renovar els seus representants, i en la propera Assemblea General també renovarà tots els seus càrrecs.