logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

El proper dimecres, 10 d’abril, se celebrarà, a l'Hotel Termes Victòria de Caldes de Montbui, l’acte de lliurament dels premis que atorga la revista MobiliCat, editada per l'AMTU.

Granollers, 2 d'abril de 2019.- El proper dimecres, 10 d’abril, se celebrarà la 2a edició de la Nit dels Premis MobiliCat, on es farà l’acte de lliurament dels premis que atorga la revista MobiliCat, editada per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) amb la col·laboració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). invitacioNit Premis MobiliCat19 R

L’acte tindrà lloc a les 20.30h, en el transcurs d'un sopar que se celebrarà a l’Hotel Termes Victòria de Caldes de Montbui, i estarà presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. A l’acte, també hi assistiran, entre d’altres, el delegat del govern a Barcelona, Juli Fernández, el president de l’AMTU, Jordi Xena, l’alcalde de Caldes de Montbui i eurodiputat, Jordi Solé, i el president d'FGC, Ricard Font. A més, també hi seran presents representants dels principals sectors socials i econòmics de la comarca del Vallès Oriental.
En aquesta edició dels Premis MobiliCat s’han presentat 11 candidatures, entre les quals hi ha ajuntaments de municipis catalans, operadors de transport i entitats del sector tecnològic, automoció, serveis i d’altres sectors vinculats a la mobilitat, que han liderat projectes per la millora de la mobilitat durant l’any 2018.
Els Premis MobiliCat consten de 3 categories:

-Premi a la Innovació en Mobilitat, per al projecte, start up o aplicació creada per una persona, entitat o empresa catalanes, que hagi destacat per presentar una solució innovadora en l’àmbit de la mobilitat. S’hi han presentat 6 candidatures.
-Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible, per a qualsevol organisme públic, empresa o conjunt d’empreses, entitat o emprenedor/a, que hagi implementat a Catalunya la millor iniciativa en l’àmbit de la mobilitat sostenible, ja sigui promovent-ne el seu ús o desenvolupant plans de millora en aquest àmbit. S’hi ha presentat 5 candidatures.
-Premi d’Honor en reconeixement a una trajectòria o trajectòries personal, empresarial o social, que s’hagi distingit per la seva dedicació i esforç continuat en l’àmbit del transport públic.

Revista MobiliCat

MobiliCat és l'única revista dedicada a la Mobilitat i les seves Infraestructures publicada íntegrament en català. Té la voluntat de ser la publicació de referència per als tècnics, regidors, empreses i agents implicants en la gestió de la mobilitat arreu de Catalunya.

Durant el sopar, es lliurarà l'últim número de la revista