logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

A primera hora d’aquest matí, l’AMTU ja s’ha posat en contacte amb la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Vacarisses, Clara Fuster, per oferir tot el seu suport 

Granollers, 20 de novembre de 2018

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) vol expressar la seva solidaritat amb l’Ajuntament de Vacarisses per l’accident ocorregut avui en la línia R4 de Rodalies. Cal recordar que l’Ajuntament de Vacarisses és municipi associat a l’AMTU des de 2004.

A primera hora d’aquest matí, l’AMTU ja s’ha posat en contacte amb la regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Vacarisses, Clara Fusté, per expressar tot el seu suport i posar-se a disposició de l’ajuntament en tot allò que sigui necessari.

La regidora de Mobilitat, que es trobava en el lloc dels fets, ha informat l’AMTU que el balanç, a hores d’ara, és d’una persona que ha perdut la vida, 3 que han resultat ferides menys greus, 41 ferides lleus i 86 il·leses.

Des de l’ajuntament s’ha habilitat el poliesportiu municipal per atendre els familiars de les víctimes que necessitin també atenció psicològica o qualsevol informació relacionada amb aquest accident.

A la zona del sinistre, on s’hi han desplaçat diverses dotacions de Bombers i ambulàncies del SEM, s’han habilitat 2 hospitals de campanya. Algunes de les persones ferides han estat evacuades als hospitals més propers: el Taulí de Sabadell, l’Hospital de Terrassa i l’Hospital de Manresa. Les persones que han resultat il·leses ja han estat evacuades en autobús.

En aquest moment, la circulació de trens a la línia R4 està aturada en tots dos sentits. Adif ha habilitat llançadores directes entre Terrassa i Manresa, i viceversa, i a les estacions més petites, microbusos que faran el recorregut habitual.

Quant als autobusos de Vacarisses, no s'aturen al Ventayol, La Creu, El Palà i Can Serra. Els horaris de la resta de parades es poden veure afectats.

Telèfons d'informació
Estació de Sants - 900 41 00 41
Estació de Manresa - 900 10 10 20