logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Comptarà amb la consellera d’Empresa, Àngels Chacón, el secretari d’Infraestructures, Ricard Font, i el vicepresident de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada, Marc Castells

Castellolí, 31 de maig de 2018

Aquest any, per primer cop, se celebra la Nit dels Premis MobiliCat, on es farà l’acte de lliurament de la primera edició d’aquests guardons, dirigits a reconèixer la tasca que institucions públiques i empreses privades realitzen en l’àmbit de la mobilitat a Catalunya. L’acte està organitzat per la revista MobiliCat, editada per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). El lliurament de premis es realitzarà en el marc d’un sopar, que tindrà lloc el dimecres, 6 de juny, a les 20h. al Campus Motor Anoia (Castellolí), i comptarà amb la presència de la consellera d’Empresa i Coneixement, M. Àngels Chacón, el secretari de Territori i Sostenibilitat, Ricard Font, i el vicepresident 2n de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada, Marc Castells, a més d’una extensa representació del sector empresarial de l’Anoia i dels principals agents de la mobilitat a Catalunya.angels chacon web

Entre les candidatures presentades en aquesta 1a edició dels Premis MobiliCat, hi ha ajuntaments de municipis catalans, operadors de transport i entitats del sector tecnològic, automoció, serveis i d’altres sectors vinculats a la mobilitat, que han liderat projectes per la millora de la mobilitat durant l’any 2017 o principis de 2018.

Com a novetat, el Jurat -format per representants de les diferents administracions catalanes de l’àmbit del transport públic i agents implicats en la mobilitat a Catalunya- atorgarà un total de 3 guardons, un per categoria: Premi a la Innovació en Mobilitat, Premi a la Millor Iniciativa en Mobilitat Sostenible, i Premi d’Honor, aquest darrer en reconeixement a una trajectòria professional, personalo empresarial, destacada.

Durant l’acte de lliurament, els assistents gaudiran d’un sopar a càrrec del restaurant Somiatruites, del xef igualadí David Andrés -també actual cap de cuina del restaurant ABaC de Barcelona-, i considerat un dels millors 100 restaurants de Catalunya.

Més informació sobre l’AMTU

L'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) treballa per a la millora de la mobilitat i de les infraestructures de transport públic d’arreu de Catalunya. Actualment té 99 entitats associades, d’arreu de Catalunya: 97 municipis i 2 Consells Comarcals (Alt Penedès i Baix Llobregat), amb una població representada de 2 milions d'habitants i un volum de viatgers urbans transportats de prop de 42 milions anualment.

Més informació a www.jornadamobilitat.cat