logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Granollers, 20 d'abril de 2018

L'AMTU i l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera han posat en marxa un nou servei de Transport a Demanda (TAD) per als residents a la urbanització Can Bosc. L'objectiu d'aquest servei, que s'ofereix en mode taxi, és garantir l'accessibilitat dels residents de Can Bosc als seveis bàsics del municipi com  el CAP, l'ajuntament, o el servei de Rodalies. 

El servei de transport a demanda funciona de dilluns a divendres (dies feiners) des de qualsevol punt del barri de Can Bosc, i fins al nucli urbà o l'estació de tren de Rodalies. És un servei de transport públic compartit, i en el qual es garanteix el punt d'origen i destinació, tot i que el recorregut pot variar en funció de la demanda dels usuaris. Així mateix, els trajectes sempre tindran el seu inici o final a Can Bosc.

L'AMTU s'encarrega de gestionar el servei, a partir de les reserves fetes pels usuaris. La sol·licitud de la reserva cal efectuar-la  amb 24 hores d'antelació, trucant al telèfon 900 696 566, de dilluns a divendres, de 8h. a 20h. Una vegada feta la sol·licitud, l'usuari rebrà una confirmació del servei.