logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

El servei de TAD està destinat als veïns de més de 65 anys o amb mobilitat reduïda afectats per les obres de l’Avinguda Pau Casals

Granollers,  19 de març de 2018

A partir d’avui, els veïns de Sant Andreu de Llavaneres tenen a la seva disposició un servei de Transport a la Demanda (TAD), que està gestionat per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). El servei, que l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha posat en marxa de forma temporal a través de l’AMTU, està destinat als veïns i veïnes més de 65 anys o amb mobilitat reduïda de l’Avinguda Pau Casals, afectats per les obres de renovació del clavegueram. L’objectiu del TAD és suplir el tram del recorregut llarg del bus urbà, que es veurà suprimit temporalment, i garantir l’accessibilitat d’aquestes persones als serveis bàsics des de les zones afectades.

Des de la Regidoria de Mobilitat s’ha tancat un conveni amb els taxistes del municipi per tal que donin cobertura, de manera gratuïta, a les necessitats de transport d’aquests veïns i veïnes durant les mateixes hores que el servei d’autobús. Per tal de garantir l’efectivitat del servei, cal trucar a la central de reserves de l’AMTU (900 69 65 66) i sol·licitar el servei de taxi amb un mínim de 20 hores d’antelació.

El servei de TAD s’ofereix tots els dies de la setmana fins que acabin les obres (previsiblement el 18 de maig).

Afectacions al trànsit

Una de les principals afectacions que provocaran aquestes obres serà l’anul·lació temporal de la parada de l’autobús urbà C22 a la mateixa Avinguda Pau Casals, concretament, a l’alçada de pisos d'en Tordera. Per aquest motiu, l’Ajuntament va convocar els veïns i veïnes afectats per la desaparició temporal d’aquesta parada per explicar la posada en marxa d’un servei de transport urbà alternatiu que els permeti continuar desplaçant-se amb la màxima normalitat.

Per tal de facilitar l’arribada de vehicles particulars fins a la zona s’indicaran diversos passos i accessos alternatius.

Per a més informació respecte aquest servei, els ciutadans poden dirigir-se a l'Ajuntament a través del correu de la Regidoria de Mobilitat (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o bé adreçar-se directament a l’OAC.