logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

La campanya està impulsada per la UITP (Unió Internacional del Transport Públic) amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona

Granollers, 8 de març de 2018

L’AMTU se suma a la campanya #PT4ME (Public Transport For Me) que impulsa la UITP (Unió Internacional del Transport Públic) i el World Bank Group amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Aquesta campanya vol denunciar la situació de vulnerabilitat en què es troben les dones quan viatgen en transport públic, especialment de nit, i per això els lemes són “Per un transport públic inclusiu: Il·luminem-lo” i Transport públic per a mi, per a tu, per a tots”.  

De fet, la campanya neix arran d’un estudi que han realitzat la UITP i el World Bank Group i on es mostra que el 80% de les dones tenen por de ser assetjades quan viatgen en el transport públic. L’estudi conclou que aquest és un dels principals reptes globals i que és urgent actuar i ajudar a oferir un entorn segur per a tothom.

Durant tot el dia d’avui, l’AMTU difondrà el vídeo i el lema d’aquesta campanya a través dels seus perfils a les xarxes socials (Facebook i Twitter) i el web, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat que les dones deixin de sentir-se insegures quan viatgen en transport públic.

PT4ME