logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

23 de novembre de 2017

El director general de l’AMTU, Joan Prat, s’ha reunit amb l’alcalde de Sant Sadurní d'Anoia, Josep Maria Ribas, i el regidor de Mobilitat, Via pública i Medi Ambient, Toni Sisternas, per presentar-los l’estudi que servirà com a base per buscar millores en el servei de transport públic urbà al municipi.  SantSadurní.2jpg

AMTU ha fet un diagnòstic de la situació actual i ha lliurat un conjunt de propostes, que ara l'equip de govern estudiarà de cara a millorar el sistema de transport públic urbà al municipi.

Actualment Sant Sadurní compta amb dues dies línies de bus urbà, realitzades pel mateix vehicle, el qual es coordina el màxim possible amb les arribades i sortides dels trens, atès que el 66% dels usuaris tenen com a destí o punt de partida l'estació de Renfe.

Una de les dues línies enllaça amb el nucli urbà d'Espiells, on hi ha l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domenech. El conjunt de la línia realitza 24 expedicions en dies escolars i feiners.

Es calcula que en un dia feiner pugen al bus una mitjana de 315 viatgers. La distribució de les parades fa que pràcticament tota la població (un 99%) que resideix a Sant Sadurní tingui una parada a menys de 300 metres. Els nuclis urbans, excepte Espiells, no tenen servei de bus