logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Granollers, 9 d'octubre de 2017

Ll’AMTU ha celebrat, el passat 6 d'octubre, una Reunió Tècnica a la seu de l’empresa TRAM, ubicada Sant Joan Despí. La reunió ha comptat, entre d’altres, amb la presència del president de TRAM, Felip Puig, qui ha explicat als assistents els projectes que actualment està desenvolupant aquesta empresa així com els que estan pendents de dur a terme.

Així mateix, un dels temes principals d’aquesta reunió ha estat la presentació de la nova fórmula de repartiment dels ajuts que reben els associats, segons el conveni establert entre l’AMTU, l’ATM i la Generalitat de Catalunya, i que s’aplicarà a partir de l’exercici 2016.

A més, també s’ha tractat sobre el projecte de la T-Mobilitat, i s’ha donat a conèixer la proposta de model de funcionament per als municipis associats a l’AMTU. Aquesta proposta permetrà l’adaptació dels títols de transport propis -socials i no socials- al funcionament de la T-Mobilitat. Cal recordar que està previst que la T-Mobilitat es posi en funcionament a partir de gener de 2019 a la corona 1, i a partir de juny de 2019 de la corona 2 a la 6.

En relació a aquest trema, també s’ha informat sobre la constitució de la Comissió Tècnica de Treball pel seguiment del projecte de la T-Mobilitat. Aquesta comissió tindrà com a objecte donar a conèixer les novetats del projecte, generar els informes corresponents per fer arribar a tots els associats, marcar el posicionament de l’AMTU al respecte, debatre i acordar quin futur model de títols propis han de tenir els municipis de l’AMTU i definir-ne la tecnologia.

Finalment, els assistents a la reunió han pogut fer un recorregut per les instal·lacions de TRAM, incloent la visita al centre d’operacions i el taller de reparacions.