logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

La 13a edició d’aquesta jornada tindrà lloc el proper 7 de juny a Castellbisbal, i comptarà amb la participació del conseller de Territori i Sostenibilitat , Josep Rull

Granollers, 30 de maig de 2017

El periodista Josep Puigbó serà el responsable de conduir La Jornada Catalana de la Mobilitat 2017 que organitza l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), amb el patrocini del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’àrea de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i, per primera vegada, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). La Jornada tindrà lloc a l’auditori “Els Costals” de Castellbisbal, el proper 7 de juny i reunirà experts en mobilitat, tan d’àmbit nacional com internacional, de reconegut prestigi. L’any passat, van assistir a La Jornada Catalana de la Mobilitat més de 300 persones.                               Conductor Jornada Josep Puigbó H

Puigbó té una llarga experiència en ràdio i televisió. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment dirigeix i presenta el programa (S)avis que s’emet per TV3 i el Canal 33.

Anteriorment ha presentat el Telenotícies migdia a TV3 i el programa Àgora. A TVE ha dirigit i presentat el Telediario de les 15:00 i El debate de La 2. La producció de programes l’ha estesa per altres televisions com Canal 9, 8TV o Canal Català.

La seva experiència radiofònica passa per haver estat un dels fundadors i el primer director general d’Ona Catalana. També ha format part dels inicis de Ràdio 4. Ràdio Olot i Ràdio Costa Brava van ser les seves primeres experiències com a periodista i director.

Durant La Jornada Catalana de la Mobilitat, Josep Puigbó donarà la benvinguda als assistents i donarà pas a la sessió d’obertura, que anirà a càrrec de Jordi Xena, president de l’AMTU i alcalde de Santa Maria de Palautordera, i Joan Playà, alcalde de Castellbisbal.

Després serà el torn del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, amb la conferència inaugural El futur del transport públic de Catalunya.

Puigbó també serà l’encarregat de presentar els ponents, entre els quals hi ha Cesare Paonessa, director general de l’Agència per la Mobilitat del Piemont, Ramon Bacardí, director de l’Àrea de la T-Mobilitat, o Felip Puig, president de TRAM.

A més, Josep Puigbó també dirigirà els debats i taules rodones que hi haurà després de les ponències dels especialistes com la de L’entrada en servei de les noves estacions d’FGC a Terrassa, o El paper del món local en la governança de la mobilitat. La cloenda de La Jornada Catalana de la Mobilitat anirà a càrrec de Pere Macias, president del Cercle d’Infraestructures.