logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

29 de novembre de 2016     Marca AMTU text sota Web

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) renova la seva imatge i logotip. En l’Assemblea General de l’AMTU, celebrada el passat 16 de novembre, els associats van donar la seva aprovació al canvi de logotip. En els propers dies aquest canvi es farà efectiu, progressivament, al web, xarxes socials, autobusos i en tots aquelles infraestructures i canals on és present la marca AMTU. 

Després de 15 anys, l’AMTU ha volgut actualitzar la seva imatge i incorporar elements que remarquessin l’àmbit i la finalitat de l’associació, que no és altra que treballar per a la millora de la mobilitat i les infraestructures dels municipis associats.

És per això que en el nou logotip pren importància la M de Municipi i Mobilitat, envoltada per un triangle que simbolitza la forma de Catalunya, amb un degradat de colors que representen els diferents territoris que conformen el país. Així mateix, el nou logotip és també més dinàmic que l’anterior, ja que permet posar en moviment els colors d’aquest triangle.