logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Els participants són alumnes de 15 escoles i de 13 municipis diferents. El proper 8 de juny, en el marc de la Jornada Catalana de la Mobilitat, es donarà a conèixer el guanyador i es lliurarà el premi corresponent: una bicicleta elèctrica.

Granollers, 19 de maig de 2016

Un total de 163 nens i nenes, d’entre 4 i 14 anys, han participat al concurs de dibuix “Apunta’t a la T-12!”, convocat per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). Els participants són alumnes de 15 escoles i de 13 municipis diferents.

El concurs de l’AMTU “Apunta’t a la T-12!”, consisteix en la creació d’un cartell per donar a conèixer el títol de transport T-12 entre els menors i les seves famílies i destacar-ne la seva utilitat. El concurs estava obert als alumnes de fins a 6è de Primària que hi vulguessin participar de manera individual, presentant una única i original obra inèdita. Podien concursar-hi els alumnes de totes les escoles públiques, concertades o privades de l’àmbit del Sistema Tarifari Integrat (STI) de l’àrea de Barcelona (excepte les escoles de les comarques del Berguedà i del Ripollès perquè no hi ha implantat el títol de transport T-12).

El passat 30 d’abril es va tancar la convocatòria de participació d’aquest concurs i el proper 8 de juny, en el marc de la celebració de la Jornada Catalana de Mobilitat que tindrà lloc a Mollet del Vallès, es donarà a conèixer el guanayador o la guanyadora i es lliurarà el premi corresponent: una bicicleta elèctrica. A més, la classe de l’alumne/a guanyador/a també tindrà premi: realitzarà gratuïtament una de les activitats d’“El tren de l’Ensenyament” que organitza Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. El premi inclou el desplaçament des de l’escola fins al lloc de l’activitat.

Un jurat triarà els 4 cartells finalistes que consideri millors i els presentarà a la Jornada Catalana de la Mobilitat, on els més de 300 assistents votaran el cartell guanyador. El jurat estarà format per 2 representants de l’AMTU, 1 representant de l’ATM, 1 especialista en disseny gràfic i/o màrqueting i 1 pedagog/a.

El cartell guanyador s'imprimirà en format pòster i es distribuirà a totes les escoles de primària dels municipis associats a l’AMTU. Al cartell, l’AMTU inclourà de forma visible el nom de l’autor/a i l’escola a la qual pertany, els logotips de l’AMTU, de la Generalitat, de l’ATM i de FGC.