logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

El director tècnic Sergi Martínez-Abarca ha explicat en aquesta jornada la tasca que duu a terme l’AMTU, i especialment el suport que dóna a la gestió de la mobilitat dels municipis.

El Col·legi d’Enginyers de Camins ha organitzat, el passat 15 de març, la jornada sobre mobilitat on s’ha analitzat com les noves tecnologies ens ajuden a resoldre els reptes que planteja la nova mobilitat urbana. L’objectiu de la jornada era aprendre i analitzar com i quines noves tecnologies estan canviant el sector de la planificació i la gestió de la mobilitat.

En el transcurs de la jornada, Sergi Martínez-Abarca ha donat a conèixer que l’AMTU, basant-se en les necessitats dels ajuntaments, ha anat creant aplicacions online que permeten als representants polítics i tècnics facilitar-los la gestió i planificació de la mobilitat i el transport públic urbà.

La jornada ha comptat amb un quadre d’experts en temes de planificació gestió del transport i la mobilitat com: Sergi Saurí, director del Centre d’Innovació del Transport (CENIT); Josep Ma. Aymami, director regional de desenvolupament de negoci de TSS (Transport Simulation Systems); Pablo Chacín, director de tecnologia de Sensefields; Cristina García de Lago, directora de desenvolupament de negoci: Ciutats intel·ligents i mobilitat de l’empresa Torrot Electric; i Sergi Martínez-Abarca, director tècnic de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU).

 

Pots descarregar-te la presentació accedint a aquest contingut des de la Intranet.