logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

Image Nota de premsa AMTU
Granollers, 28 d'abril de 2015

El proper dimarts 5 de maig tindrà lloc, a l’Auditori del TecnoCampus de Mataró, l’onzena jornada sobre mobilitat que organitza l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). En aquesta 11a edició, la Jornada AMTU renova la seva imatge i creix amb la voluntat de convertir-se en La Jornada Catalana de la Mobilitat.

La jornada convocarà més de 300 tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport. Es tracta d’una cita anual ineludible per a tots els qui treballen en aquest àmbit, perquè és una oportunitat única per conèixer de primera mà bones pràctiques, novetats i experiències destacades de mobilitat a nivell nacional i internacional.

La Jornada Catalana de la Mobilitat començarà a les 9 del matí amb una sessió d’obertura a càrrec de l’alcalde de Mataró i president de l’AMTU, Joan Mora; el Director General de l’Autoritat del Transport Metropolità, Josep-Anton Grau i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font.

La jornada inclourà una taula rodona on es debatrà sobre el present i futur del transport públic urbà. Aquesta taula rodona tindrà lloc a les 9.45 i comptarà amb representants dels diferents sectors de la mobilitat (Transport públic, operador privat i usuaris).

Durant la jornada es faran dues sessions temàtiques: la primera, sobre els autobusos elèctrics, on es presentarà una experiència europea en aquest àmbit i la visió de l’operador públic i privat sobre aquest tipus de tecnologia; i la segona, centrada en l’aplicació i gestió de l’Open Data a la Mobilitat. Per acabar, se celebrarà la sessió Dit i Fet, amb 7 presentacions de format molt curt, 400 segons cada una, sobre temes diversos.

A més a més, durant la Jornada també es presentarà la revista MobiliCAT, una publicació promoguda i editada per l’AMTU i que és la primera revista en català especialitzada en temes de Mobilitat i Infraestructures.

Per altra banda, també es realitzarà la votació popular per escollir el pòster guanyador de la II edició del concurs escolar per a promocionar la targeta T-12.

La Jornada finalitzarà amb un dinar on assistents i ponents podran dialogar i intercanviar opinions. El dinar estarà presidit pel president de l’AMTU i alcalde de Mataró, Joan Mora.

L’atenció als mitjans es farà a les 10 del matí

Què és l’AMTU

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) és una associació de municipis lliurement adherits que té com a objectiu l’enaltiment i la promoció del transport públic urbà de les seves ciutats, així com de la mobilitat en general a la regió metropolitana i a Catalunya. Actualment formen part de l’AMTU 75 ajuntaments i 2 consells comarcals, que representen a una població de més d’1,9 milions d’habitants i prop de 40 milions de viatgers urbans transportats.

RECORDATORI:

Acte: La Jornada Catalana de la Mobilitat

Dia: Dimarts 5 de maig Lloc: Mataró (Auditori del TecnoCampus)

Horaris:

9.00h Sessió d’obertura Jornada

9.45h Atenció als mitjans

15.00h Dinar

Per a més informació:

Judith Vives (Premsa AMTU)

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

637 855 633