logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Image Nota de premsa AMTU
Granollers, 28 d'abril de 2015

El proper dimarts 5 de maig tindrà lloc, a l’Auditori del TecnoCampus de Mataró, l’onzena jornada sobre mobilitat que organitza l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). En aquesta 11a edició, la Jornada AMTU renova la seva imatge i creix amb la voluntat de convertir-se en La Jornada Catalana de la Mobilitat.

La jornada convocarà més de 300 tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport. Es tracta d’una cita anual ineludible per a tots els qui treballen en aquest àmbit, perquè és una oportunitat única per conèixer de primera mà bones pràctiques, novetats i experiències destacades de mobilitat a nivell nacional i internacional.

La Jornada Catalana de la Mobilitat començarà a les 9 del matí amb una sessió d’obertura a càrrec de l’alcalde de Mataró i president de l’AMTU, Joan Mora; el Director General de l’Autoritat del Transport Metropolità, Josep-Anton Grau i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font.

La jornada inclourà una taula rodona on es debatrà sobre el present i futur del transport públic urbà. Aquesta taula rodona tindrà lloc a les 9.45 i comptarà amb representants dels diferents sectors de la mobilitat (Transport públic, operador privat i usuaris).

Durant la jornada es faran dues sessions temàtiques: la primera, sobre els autobusos elèctrics, on es presentarà una experiència europea en aquest àmbit i la visió de l’operador públic i privat sobre aquest tipus de tecnologia; i la segona, centrada en l’aplicació i gestió de l’Open Data a la Mobilitat. Per acabar, se celebrarà la sessió Dit i Fet, amb 7 presentacions de format molt curt, 400 segons cada una, sobre temes diversos.

A més a més, durant la Jornada també es presentarà la revista MobiliCAT, una publicació promoguda i editada per l’AMTU i que és la primera revista en català especialitzada en temes de Mobilitat i Infraestructures.

Per altra banda, també es realitzarà la votació popular per escollir el pòster guanyador de la II edició del concurs escolar per a promocionar la targeta T-12.

La Jornada finalitzarà amb un dinar on assistents i ponents podran dialogar i intercanviar opinions. El dinar estarà presidit pel president de l’AMTU i alcalde de Mataró, Joan Mora.

L’atenció als mitjans es farà a les 10 del matí

Què és l’AMTU

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) és una associació de municipis lliurement adherits que té com a objectiu l’enaltiment i la promoció del transport públic urbà de les seves ciutats, així com de la mobilitat en general a la regió metropolitana i a Catalunya. Actualment formen part de l’AMTU 75 ajuntaments i 2 consells comarcals, que representen a una població de més d’1,9 milions d’habitants i prop de 40 milions de viatgers urbans transportats.

RECORDATORI:

Acte: La Jornada Catalana de la Mobilitat

Dia: Dimarts 5 de maig Lloc: Mataró (Auditori del TecnoCampus)

Horaris:

9.00h Sessió d’obertura Jornada

9.45h Atenció als mitjans

15.00h Dinar

Per a més informació:

Judith Vives (Premsa AMTU)

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

637 855 633