logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

El vehicle elèctric és una bona alternativa per a disminuir la dependència energètica de l’exterior atès que la generació d’electricitat depèn menys dels productes petrolífers. La producció d’energia elèctrica a Catalunya està basada en el gas natural (40%) i l’energia nuclear (45%).

El parc mòbil de vehicles elèctrics a Catalunya el 2013 és de: 875 motos i ciclomotors elèctrics, i al voltant de 300 vehicles elèctrics.

Aquest nombre augmenta constantment, així com el nombre de punts de recàrrega disponibles. A octubre del 2013 Catalunya compta aproximadament amb uns 500 punts de recàrrega, en unes 200 localitzacions.

Si en sou usuaris i trobeu alguna incidència en un dels punts de recàrrega que apareixen al Mapa Visor o si la vostra entitat disposa d'un punt de recàrrega que no hi apareix, us preguem que ens feu arribar la localització del punt de recàrrega i si és possible, una fotografia a través de l'adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per poder accedir a la localització d'aquests punts podeu consultar de forma interactiva la ubicació dels mateixos sobre la cartografia que posem a la vostra disposició: