logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

MobiliCAT Documentació Plans de Millora del Transport Públic 2015-2017 (pels que no l'hagin presentat amb la justificació de 2015)

Municipis amb o sense transport públic urbà (titulars o no d'aquest servei):

Plantilla (Ms Word) per a completar el Pla de Millora del municipi (descarregar document)

 

MobiliCAT Documentació justificació ajuts 2016 (a presentar abans del 9 de juny de 2017)

Llistat de documents que cal presentar a l'AMTU per justificar els ajuts rebuts per a la millora del transport públic corresponents al 2016:

 

A) Municipis amb transport públic urbà (titulars o no d'aquest servei):

Plantilla (Ms Word) per a completar l'informe tècnic que justifiqui les actuacions presentades (descarregar document)

C1- Certificat (Ajuntament) dels costos que suposa per l'ajuntament el servei de TPU i les millores realitzades (descarregar document)

C2- Certificat (Ajuntament) conforme s'han rebut els imports per part de l'ATM (descarregar document)

C3 - Cerfificat (Operador) conforme s'han realitzat les millores en el servei de TPU i estadístiques d'aquest servei (descarregar document)

C4 - Certificat (Ajuntament) conforme s'han fet els pagaments per com a mínim els imports dels ajuts (descarregar document)

DADES TPU 2015 - Plantilla Excel amb les principals dades del servei de TPU de l'any 2015 (descarregar document)

Manual (pdf) per a completar l'informe tècnic que justifiqui les actuacions presentades (descarregar document)

 

B) Municipis SENSE transport públic urbà (però que realitza millores al transport públic i la mobilitat):

Plantilla (Ms Word) per a completar l'informe tècnic que justifiqui les actuacions presentades (descarregar document)

C1- Certificat (Ajuntament) dels costos que suposa per l'ajuntament el servei de TPU i les millores realitzades (descarregar document)

C2- Certificat (Ajuntament) conforme s'han rebut els imports per part de l'ATM (descarregar document)

C4 - Certificat (Ajuntament) conforme s'han fet els pagaments per com a mínim els imports dels ajuts (descarregar document)

Manual (pdf) per a completar l'informe tècnic que justifiqui les actuacions presentades en el cas de no disposar de TP (descarregar document)

Municipis dins d'aquest grup: Begues, Calldetenes, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana, Sentmenat i Tona.

 


Si us plau, pareu atenció al següent: en compliment del Conveni que tenim signat amb l’ATM per al control i seguiment dels ajuts del C-P, i dels acords del nostre Comitè Executiu en aquest sentit, si no rebem aquesta documentació abans del 9 de juny de 2017 hauríem de comunicar a l’ATM que ajorni els pagaments previstos per aquest 2017 a aquells ajuntaments que no ho complimentin en termini.

En el cas que el vostre servei de transport públic es regeixi a través d’un conveni entre diferents entitats (municipis, Generalitat, ATM,...) necessitaríem que ens feu arribar l’últim conveni vigent que tingueu signat (escanejat i/o en paper), ja que l’ATM ens el demanarà per tal de poder-vos fer el pagament corresponent a l’any 2017.

La documentació s’anirà revisant a mesura que ens arribi i es donarà la conformitat dels documents presentats a través de correu eelctrònic a mesura que es vagin revisant aquests.

Restem a l'espera de rebre la vostra documentació dins del termini assenyalat. Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres al través del correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon: 93 861 39 76. Recordeu que l’adreça de les oficines de l’AMTU, per fer-nos arribar la documentació és al carrer Anselm Clavé, 69-73 2a planta – 08402 Granollers.