logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Les dues entitats signen un conveni per promoure la reflexió entorn a l’obra pública i els seus efectes en la nostra societat

El president de l’AMTU, Joan Mora, i el president del Patronat de la Fundació del Cercle d’Infraestructures, Pere Macias, han signat aquest dimarts, 10 de març, el conveni de col·laboració de les dues entitats. Un conveni en virtut del qual l’AMTU i la Fundació Cercle d’Infraestructures es comprometen a promoure de forma conjunta la reflexió entorn a l’obra pública i els seus efectes en la nostra societat.

D’acord amb aquest conveni, l’AMTU es converteix en membre col·laborador del Centre d’Infraestructures amb tots els drets i deures. El personal tècnic i polític dels ens locals associats a l’AMTU podran assistir als actes que organitzi la fundació, així com també podran tenir dret preferencial de beques per a cursar les activitats de formació que promoguila fundació.

L’objectiu principal de la Fundació Cercle d’Infraestructures és sensibilitzar a la societat sobre la importància de les infraestructures com un fet econòmic i com a element de progrés, de vertebració del territori i de sostenibilitat. Per això, organitza debats, jornades i sessions amb presència de personalitats del món de l’administració, de la empresa i de la Universitat, amb la voluntat de promoure el debat sobre l’obra pública i els seus efectes en la societat.