logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

L’alumna Ariadna Sànchez de l’Escola Divina Providència de Mataró és l’autora del cartell guanyador

El president de l’AMTU i alcalde de Mataró, Joan Mora, va fer entrega del premi del concurs “Apunta’t a la T-12! a Ariadna Sánchez, l’alumna de sisè l’escola Divina Providència de Mataró que ha resultat guanyadora. El cartell guanyador es va escollir per votació popular durant la celebració de l’11a Jornada AMTU que va tenir lloc a Mataró. L’entrega del premi va tenir lloc a la mateixa escola. El concurs de cartells està convocat per l’AMTU per donar a conèixer el títol de transport T-12 entre els possibles usuaris de la targeta, infants i joves d’entre 4 i 13 anys.

El concurs s’ha dut a terme entre les escoles de públiques, concertades i privades de tots els municipis que formen part de l’àmbit territorial de l’AMTU. Per participar-hi, els alumnes de 5è i 6è de primària han hagut de crear un cartell per donar a conèixer els avantatges de fer servir la targeta T-12. El cartell guanyador, obra d’Ariada Sànchez, destaca per la presència d’un gran autobús de color groc i el missatge “Si vols anar amb la T-12, amb metro, tren o autobús estaràs segur”. El cartell es distribuirà ara entre les escoles i altres centres per tal de fer difusió d’aquest títol de transport.

L’alumna guanyadora ha rebut com a premi una bicicleta en reconeixement pel seu esforç, mentre que el conjunt de la seva classe podrà realitzar l'activitat "El tren de l'Ensenyament", cortesia de FGC.