logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Image Nota de premsa AMTU
16 de juny de 2014

L’alumna Helena Rodríguez Mellado de l’Escola Divina Providència de Mataró és l’autora del cartell guanyador.

El president de l’AMTU i alcalde de Mataró, Joan Mora, va fer entrega dissabte passat del premi del concurs “Apunta’t a la T-12!”. Helena Rodríguez Mellado, alumna de 6è de primària de l’Escola Divina Providència, va ser la guanyadora del concurs de cartells que ha convocat l’AMTU per donar a conèixer el títol de transport T-12 entre els possibles usuaris de la targeta, infants i joves d’entre 4 i 13 anys.

L’entrega del premi va tenir lloc dissabte 14 a l’escola mataronina. El president de l’AMTU, Joan Mora, va recordar als nens i nenes la importància de fer servir el transport públic com a mitjà per promoure la sostenibilitat a les ciutats i pobles.

El concurs s’ha dut a terme entre les escoles de públiques, concertades i privades de tots els municipis que formen part de l’àmbit territorial de l’AMTU. Per participar-hi, els alumnes de 5è i 6è de primària han hagut de crear un cartell per donar a conèixer els avantatges de fer servir la targeta T-12. El cartell guanyador, obra d’Helena Rodríguez, mostra un grup de nens i nenes que viatgen en autobús i porta el lema “Estigues en moviment i viatja content”. Aquest cartell, escollit entre prop de 200 dibuixos, es distribuirà ara entre les escoles i altres centres per tal de fer difusió d’aquest títol de transport.

L’Helena ha rebut com a premi una bicicleta en reconeixement pel seu esforç, mentre que el conjunt de la seva classe podrà realitzar l'activitat "El tren de l'Ensenyament", cortesia de FGC.

 

Per a més informació

Judith Vives (Premsa AMTU)

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

637 855 633