logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

Un dels objectius de l’AMTU és assessorar els tècnics dels diversos municipis en temes de mobilitat. Per fer-ho, es realitzen reunions periòdiques en les quals els participants poden resoldre els seus dubtes i compartir bones pràctiques entre els municipis associats. Aprofitar les sinèrgies, exposar temes d’interès i fer un seguiment de les qüestions que els afecten és una de les principals finalitats de les reunions de tècnics.

Els municipis adherits també poden dirigir-se a l’Oficina Tècnica, que ha augmentat progressivament el seu horari d’atenció, i que es posa al servei de les poblacions AMTU per assessorar-les en tots els aspectes relacionats amb mobilitat i transport públic.

La informació que l’AMTU ofereix es completa amb la revista que s’envia per mitjà del correu electrònic als municipis associats i que conté notícies sobre les actuacions de l’agrupació i d’abast general sobre temes de mobilitat. Aquesta notícies també poden trobar-se a la web www.amtu.cat, on els tècnics, a més, tenen accés exclusiu a una Intranet on poden trobar un fòrum i documentació d’interès.

Clica aquí per veure les reunions celebrades i obtenir-ne els documents lliurats. (Accés restringit per a als responsables polítics i tècnics dels ajuntaments adherits a l'AMTU. Si no coneixes el teu usuari, contacta a través de l'email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'AMTU, i te'l facilitarem tant aviat com ens sigui possible).

 

Temes relacionats amb l'assessorament tècnic

> Compra, manteniment i instal·lació de marquesines (Cal estar dins de la Intranet)

> Vademècum del Transport Públic Urbà