logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Un dels objectius de l’AMTU és assessorar els tècnics dels diversos municipis en temes de mobilitat. Per fer-ho, es realitzen reunions periòdiques en les quals els participants poden resoldre els seus dubtes i compartir bones pràctiques entre els municipis associats. Aprofitar les sinèrgies, exposar temes d’interès i fer un seguiment de les qüestions que els afecten és una de les principals finalitats de les reunions de tècnics.

Els municipis adherits també poden dirigir-se a l’Oficina Tècnica, que ha augmentat progressivament el seu horari d’atenció, i que es posa al servei de les poblacions AMTU per assessorar-les en tots els aspectes relacionats amb mobilitat i transport públic.

La informació que l’AMTU ofereix es completa amb la revista que s’envia per mitjà del correu electrònic als municipis associats i que conté notícies sobre les actuacions de l’agrupació i d’abast general sobre temes de mobilitat. Aquesta notícies també poden trobar-se a la web www.amtu.cat, on els tècnics, a més, tenen accés exclusiu a una Intranet on poden trobar un fòrum i documentació d’interès.

Clica aquí per veure les reunions celebrades i obtenir-ne els documents lliurats. (Accés restringit per a als responsables polítics i tècnics dels ajuntaments adherits a l'AMTU. Si no coneixes el teu usuari, contacta a través de l'email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'AMTU, i te'l facilitarem tant aviat com ens sigui possible).

 

Temes relacionats amb l'assessorament tècnic

> Compra, manteniment i instal·lació de marquesines (Cal estar dins de la Intranet)

> Vademècum del Transport Públic Urbà