logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

2010 - Institut Apolda 

Els objectius de l'estudi eren els de conèixer, entre els passatgers dels trens AVE que surten de l'estació de Barcelona-Sants, aspectes com ara:

> Com funciona la intermodalitat dels viatgers que arriben o se’n van amb l'AVE a/des de l'estació de Barcelona-Sants? Quins són els mitjans de transport utilitzats per arribar i sortir de l'estació?

> Quina és la procedència dels passatgers dels trens AVE que surten de l'estació de Barcelona-Sants? De quina ciutat o comarca de Catalunya procedeixen els viatgers que pugen a l'AVE a Sants? O en sentit invers, a quina ciutat o comarca es dirigeixen els passatgers de l'AVE, un cop arribats a l'estació de Sants?

En definitiva, l'objectiu d'aquestes preguntes és el de poder conèixer la intermodalitat actual d'aquesta instal·lació amb els municipis importants i capitals de comarca de la zona AMTU.

Encara que el grau de motorització dels residents en aquestes zones és elevat, hi ha segments de població captiva (gent gran, persones amb mobilitat reduïda, joves...) que depenen del transport públic per desplaçar-se i als quals s'ha de garantir l'accés als serveis i equipaments bàsics.