logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

La Jornada Catalana de la Mobilitat són un referent en el sector de la mobilitat a Catalunya i a l'Estat. Van néixer amb l'objectiu d'oferir, a un públic format per tècnics, regidors i operadors de mobilitat, les millors experiències en aquest camp, amb bones pràctiques que els poguessin ajudar a confeccionar uns serveis més eficients i sostenibles. I per a fer-ho hem comptat amb la presència d'experts nacionals i internacionals de reconeguda vàlua.

Les jornades es celebren cada any en una ciutat diferent, adherida a l'AMTU, sempre amb un gran èxit d'inscrits. Els participants tenen l'oportunitat de conèixer de primera mà aquells temes que més els interessen, i preguntar als experts que les presenten. Així mateix, la modalitat Dit i Fet ens ha servit per fer presentacions molt curtes i amb molta interacció amb el públic. Al final, un dinar conjunt també permet intercanviar experiències d'una manera més informal i propera.

Qualsevol entitat adherida pot ser-ne la seu. Per ser-ho, cal enviar la petició formal de l'alcalde/ssa per correu electrònic i/o postal i el Comitè Executiu de l'AMTU n'aprovarà finalment la candidatura. A la sol·licitut cal indicar el lloc (sala) on es vol celebrar l'acte i els motius principals de voler ser la seu de la Jornada.

Cal tenir en compte que la sala haurà de tenir com a mínim una capacitat per a 300 persones i un espai annex per a poder realitzar l'àpat al migdia. La resta de consideracions tècniques es tractaran amb el comitè organitzador de la jornada, que elevarà la proposta i/o propostes de seu/s al Comitè Executiu.