logo amtu

JornadesAMTU 002 INFOTPU 000 MobiliCAT 003 Validacions TPU AMTU CONCURS-001 SalaPREMSA AMTU 003

La Jornada Catalana de la Mobilitat són un referent en el sector de la mobilitat a Catalunya i a l'Estat. Van néixer amb l'objectiu d'oferir, a un públic format per tècnics, regidors i operadors de mobilitat, les millors experiències en aquest camp, amb bones pràctiques que els poguessin ajudar a confeccionar uns serveis més eficients i sostenibles. I per a fer-ho hem comptat amb la presència d'experts nacionals i internacionals de reconeguda vàlua.

Les jornades es celebren cada any en una ciutat diferent, adherida a l'AMTU, sempre amb un gran èxit d'inscrits. Els participants tenen l'oportunitat de conèixer de primera mà aquells temes que més els interessen, i preguntar als experts que les presenten. Així mateix, la modalitat Dit i Fet ens ha servit per fer presentacions molt curtes i amb molta interacció amb el públic. Al final, un dinar conjunt també permet intercanviar experiències d'una manera més informal i propera.

Qualsevol entitat adherida pot ser-ne la seu. Per ser-ho, cal enviar la petició formal de l'alcalde/ssa per correu electrònic i/o postal i el Comitè Executiu de l'AMTU n'aprovarà finalment la candidatura. A la sol·licitut cal indicar el lloc (sala) on es vol celebrar l'acte i els motius principals de voler ser la seu de la Jornada.

Cal tenir en compte que la sala haurà de tenir com a mínim una capacitat per a 300 persones i un espai annex per a poder realitzar l'àpat al migdia. La resta de consideracions tècniques es tractaran amb el comitè organitzador de la jornada, que elevarà la proposta i/o propostes de seu/s al Comitè Executiu.