logo amtu

JornadesAMTU 002 Bus Granollers 150B MobiliCAT 003 Validaci targeta 150C Icona Cdibuix ok4 Mdul Premsa 150C

Atès que un dels objectius fundacionals de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) és la formació, informació i coordinació entre els seus associats, per tal que el transport públic i la mobilitat sostenible guanyin protagonisme i prestigi social.

Atès que des de la seva creació l’AMTU ha organitzat reunions tècniques on han assistit responsables polítics i tècnics de mobilitat, on s’ha exposat temes interns d’organització, així com informacions de caire general.

Atès que en l’àmbit de la mobilitat hi ha diferents temàtiques que pel seu propi interès promouen la creació de grups específics de treball, com són l’aprovació de la Llei de finançament del transport públic, el projecte de la targeta T-Mobilitat, les diferents àrees del territori o corredors generadors de mobilitat, les infraestructures i les que puguin sorgir.

El Comitè Executiu de l'AMTU, reunit a Granollers el 4 d'abril de 2016, va aprovar crear diferents Comissions Tècniques de Treball (CTT) amb diferents responsables de mobilitat dels ens locals adherits a l'AMTU.

Al següent enllaç podeu trobar tota la informació referent a aquestes CTT (més informació)